La Comanesti, Flutur desfiinteaza atacurile si zvonurile la adresa sa si a PDL


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a cerut locuitorilor din comuna suceveană Comănești să ignore zvonurile și declarațiile de presă ale adversarilor politici ai PDL si să voteze pe 10 iunie după cum le dictează conștiința și după cum văd că autoritățile județene și cele locale s-au implicat in dezvoltarea și rezolvarea problemelor communității locale.

Aflat în vizită la Comănești pentru a cere un vot pentru candidatul PDL al funcția de primar, Grigoraș Păstrăv, liderul județean al PDL a țțiinut să precizeze că nu este prezent în comună pentru prima dată și a remintim locuitorilor din Comănești că ”am venit și cnd ați fost necăjiți, am venit și cînd ați avut inundații, am venit și când ați sărbătorit dar și cînd au inceput lucrări. Normal că vin și azi pentru a vă cere un vot pentru primarul meu, Grigoraș Păstrav și sunt convins că va fi viitorul primar al comunei!”.

Președintele CJ Suceava le-a cerut comăneștenilor să nu pună preț pe atacurile adversarilor politici și să analizeze lucrurile din perspectiva faptelor.

”Sunt ținta tuturor atacurilor, dar știti cum ce nu te omoară te face mai puternic. Dacă citiți presa și atacurile lui Ponta o să ziceti: Doamne uite ce i/au zis! Să lămurim un lucru, adversarii politici llovsc doar in oamenii puternici. Să nu credeți că lovesc in oamenii de paie, ei lovesc doar in cei care știu că nu îi pot bate. Zvonurile care circulă acum sunt oar pentru intoxiccarea opiniei publice”, a țiinut să sublinieze Gheorghe Flutur, cerându-le în final oamenilor să dea dovadă de realism și să voteze echipa sa.


Intră acum și în grupul de