Cartierul ITCANI are dreptul sa fie tratat la fel ca celelalte cartiere ale Sucevei


Intră acum și în grupul de

Candidatul UNPR la functia de primar al Sucevei, Adrian Macovei a fost prezent în cartierul ITCANI al municipiului reşedinţă de judeţ unde a vizitat Piaţa agro-alimentară şi câteva zeci de locuinţe.

Adrian Macovei s-a arătat foarte dezamăgit de lipsa de interes a actualei conduceri a Primăriei Suceava pentru locuitorii cartierului şi mai ales de lipsa de preocupare pentru aducerea zonei la cel putin un nivel mediu de dezvoltare.

”Am fost in Piaţa din Itcani. Este un monument al lipsei de interes a actualului primar pentru nişte oameni pe care îi obligă totuşi să plătească impozite şi taxe. Nu vreau să vă spun cum poate arăta o toaletă publică într-o piaţă dintr-un oraş pe care primarul Ion Lungu il tot înfrăţeşte cu oraşe mari ale Uniunii Europene. Ce se petrece la Iţcani este sub orice limită.”, a spus la finalul zilei Adrian Macovei.

Candidatul progresiştilor suceveni a mai spus că o altă problemă gravă pe care administraţia Lungu a ignorat-o cu desăvârşire în ultimii 8 ani este alimentarea cu apă potabilă. Desi, au fost făcute o serie de lucrări, acestea s-au demonstrat a fi de foarte slabă calitate, astfel încât iarna trecută locuitorii cartierului Itcani s-au confruntat cu o mare problema: lipsa apei, cauzata de inghetarea conductelor de apa.

”Nu poate fi acceptat un asemenea comportament al autorităţilor faţă de acest cartier. Este evident că lucrările de alimentare cu apă au fost executate fără responsabilitate şi că aceste conducte vor trebui izolate cît mai repede pentru ca în iarna care vine oamenii să nu mai sufere de pe urma lipsei apei potabile. Si toate aceste lucruri se întâmplă într-un oraş care se vrea a fi capitala unei zone metropolitane. Este poate dovada lipsei de viziune a actualei administraţii publice sucevene”, a mai declarat candidatul UNPR pentru primăria Suceava, Adrian Macovei.

El le-a promis locuitorilor din Itcani că va face tot ce le stă în putinţă celor din echipa UNPR pentru a îndrepta lucrurile în acest cartier al Sucevei.


Intră acum și în grupul de