Primarul Ion Lungu, prezent zilnic printre locuitorii municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aşa cum a promis încă de la începutul campaniei electorale pentru alegerile din 10 iunie, primarul în exerciţiu al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, este prezent zi de zi printre locuitori pentru a le asculta păsurile şi de ce nu şi sfaturile pentru o mai bună derulare a activităţii manageriale în fruntea administraţiei publice locale.

Pe parcursul zilei de marţi, edilul şef al municipiului, care este şi candidatul PDL Suceava pentru al treilea la şefia administraţiei publice locale, alături de o parte din echipa de consilieri locali propusă electoratului de formaţiunea politică democrat-liberală, a descins în zona centrală a oraşului.

Pe lângă materialele informative şi pixurile înmânate până acum tuturor celor cu care s-a întâlnit, Ion Lungu a oferit marţi doamnelor şi domnişoarelor şi câte o umbrelă de soare pentru că “după finalizarea tuturor proiectelor mari de modernizare a municipiului soarele va ieşi pe toate străzile oraşului”.

Echipa PDL Suceava a fost întâmpinată cu plăcere de alegători care au ţinut să-şi afirme susţinerea faţă de primarul în exerciţiu pentru obţinerea celui de-al treilea mandat, Ion Lungu rugându-i la rândul lui ca pe 10 iunie să primească un vot şi echipa sa pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a oraşului.

“Aşa cum am promis, până în ultima zi de campanie electorală, voi fi prezent printre suceveni pentru a-i asculta în stradă şi pentru a-i convinge ca pe lângă votul pentru mine să ofere un vot şi echipei de profesionişti pe care o propunem pentru Consiliul Local. Astăzi, suntem în centrul municipiului Suceava, unde odată cu finalizarea parcărilor subterane şi a lucrărilor de modernizare a Curţii Domneşti va deveni unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase din ţară”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de