Tombola organizata de candidatul USL la Primaria Suceava, Alexandru Baisanu, a fost interzisa de BEM Suceava. Vezi ce spune liderul liberalilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Cererea depusă de Partidul Ecologist prin care se interzice promovarea şi organizarea tombolei iniţiate de PNL Suceava pe motiv că se încalcă legislaţia privind desfăşurarea campaniei electorale a fost admisă marţi de Biroul Electoral Municipal (BEM) Suceava. O cerere asemănătoare fusese depusă şi de PDL Suceava, iar BEM Suceava a decis, luni, să sesizeze organele abilitate care să constate dacă este vorba de infracţiune electorală.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că decizia BEM va fi contestată la Biroul Electoral Judeţean Suceava. „Nu este vorba de o tombolă pentru un candidat. Oricine poate vota orice, dar să meargă la vot. Pe noi toţi ne interesează ca la vot să vină cât mai mulţi electori”, a spus preşedintele PNL Suceava.

El a arătat că actualei conduceri PDL a Primăriei Suceava nu ar trebui să îi fie frică de o Dacia, ci de ceea ce au făcut în ultimii ani. „Dacă le e frică de o Dacia înseamnă că e o problemă. Lor ar trebui să le fie frică de ceea ce au făcut cu sucevenii şi românii în ultimii ani”, a spus Băişanu.

PNL Suceava a iniţiat o tombolă cu 95.000 de bilete gratuite pentru locuitorii cu drept de vot ai municipiului Suceava având 24 de premii, iar premiul cel mare este un autoturism Dacia Logan. Totodată, la tombolă se mai poate câştiga un concediu de şapte zile pe Litoral, dar şi o sută de produse electronice şi electrocasnice.


Intră acum și în grupul de