Catalin Nechifor la Volovat: Dezvoltarea agriculturii sucevene este esentiala


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, s-a întâlnit în cursul zilei de marţi cu peste o sută de locuitori ai comunei Volovăţ.

Printre temele abordate în cadrul întâlnirii electorale la care au mai participat şi candidaţii la funcţia de consilier judeţean, Mihai Grozavu şi Constantin Boliacu, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a vorbit despre dezvoltarea agriculturii sucevene.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a arătat că dezvoltarea agriculturii sucevene se poate face cu un efort nu foarte mare, dar cu implicare importantă a Consiliului Judeţean care până acum s-a ocupat doar cu chermeze care nu folosesc la vânzarea produselor agricole sucevene.

Cătălin Nechifor a arătat că produsele agricole locale trebuie să ajungă în rafturile marilor lanţuri de magazine, aşa cum se procedează în Polonia şi că în acest fel oamenii vor putea să obţină profituri din munca pe care o prestează şi apoi să dezvolte această activitate. Mai mult, dezvoltarea acestui sector va determina creşterea numărului de locuri de muncă nou create atât direct, prin angajarea lor la fermele care se dezvoltă, dar şi pe orizontală, prin servicii care trebuie oferite acestora.

Pentru dezvoltarea acestui sistem va fi necesară asocierea între localităţi care să facă în comun proiecte, cum ar fi o fabrică de însăcuire a produselor.

Candidatul USL le-a mai spus locuitorilor din Volovăţ că actuala Guvernare USL este preocupată de educaţia copiilor din această ţară şi că încearcă să repare ceea ce au făcut greşit cei din PDL, în special în ceea ce priveşte clasa zero, care a apărut deodată, a luat pe nepregătite atât şcolile din judeţ cât şi părinţii.

În cadrul întâlnirii, deputatul Cătălin Nechifor a menţionat că locuitorii din zonă trebuie să fie sprijiniţi să obţină programe pentru împădurire.

Alături de deputatul PSD Cătălin Nechifor s-au aflat şi candidaţii pentru funcţii de consilier judeţean Mihai Grozavu şi Constantin Boliacu.


Intră acum și în grupul de