Nechifor, la Ostra: „Daca primiti galeti de la PDL nu le refuzati, le-ati platit deja”


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, s-a întâlnit în cursul zilei de marţi, la Ostra, cu peste cinci sute de locuitori, care şi-au exprimat îngrijorarea faţă de starea pădurilor din judeţ şi de despăduririle din ultimii ani, dar şi faţă de situaţia mineritului din zonă.

Cătălin Nechifor le-a prezentat celor prezenţi proiectul USL pentru Suceava, insistând că este necesară o politică integrată care să ducă la dezvoltarea zonei de munte a judeţului, că trebuie ca toate localităţile să fie tratate la fel şi să se ajungă la creşterea nivelului de trai prin înfiinţarea de noi locuri de muncă stabile.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a mai arătat că Guvernul USL urmează să repare tot ceea ce a stricat PDL cât a fost la guvernare, iar ţara să revină la normalitate.

El consideră că este important ca schimbarea să fie făcută şi la Suceava astfel încât Consiliul Judeţean Suceava să fie condus de USL.

Cătălin Nechifor le-a mai spus celor prezenţi că nu trebuie să se lase păcăliţi de vorbe mieroase ale celor din PDL şi nici de darurile „otrăvite” pe care le oferă PDL pentru obţine voturi.

“Dacă vi se oferă găleţi, nu le refuzaţi, pentru că aţi plătit pentru ele timp de patru ani de zile. Sunt găleţi din banii noştri. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi”, a mai spus Cătălin Nechifor.

La întâlnirea de la Ostra, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a fost însoţit de primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, de candidatul de primar Ioan Oros şi de candidatul pentru funcţia de consilier judeţean, Constantin Proboteanu.


Intră acum și în grupul de