Candidatul PDL la Primaria Vatra Dornei: Imi doresc sa aducem orasul Vatra Dornei la vechiul sau statut de „perla a Bucovinei”


Intră acum și în grupul de

Şeful administraţiei judeţene sucevene, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru încă un mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a fost prezent spre finalul campaniei electorale pentru alegerile din 10 iunie la Vatra Dornei.

El le-a cerut dornenilor un vot pentru candidatul democrat-liberal la primăria municipiului, Ilie Boncheş, şi şi-a exprimat regretul că Vatra Dornei a rămas în urmă faţă de alte localităţi sucevene în aceşti patru ani de mandat. „Acum patru ani v-am cerut un primar. N-a fost să fie. Aţi ales pe altcineva. Dacă ne uităm în urmă, am puţin sufletul îndoit că aici, la Vatra Dornei, putea să se facă mult mai mult, dar am avut nevoie de un parteneriat cu primarul dumneavoastră”, le-a spus Flutur dornenilor.

La rândul său, Ilie Boncheş le-a transmis locuitorilor din municipiul Vatra Dornei: „Îmi doresc să schimbăm oraşul Vatra Dornei şi să-l aducem la vechiul său statut de „perlă a Bucovinei”. Ambasadorul Bucovinei, domnul preşedinte Gheorghe Flutur, împreună cu domnul deputat Dumitru Pardău îşi doresc să înceapă mandatul cu oraşul nostru. Trebuie să gândiţi bine pentru data de 10 iunie şi să puneţi ştampila unde trebuie!”.


Intră acum și în grupul de