Catalina Vartic: „Ai un vot ! Alege sa il folosesti responsabil !”


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

Cu mai multe fonduri sau mai putine, cu inflatie de afise sau afisaje de bun simt, fiecare partid a incercat sa isi contureze o campanie electorala dupa buget, stiinta si buna cuviinta. Iar electoratul a avut toate datele pentru a-si face o parere care sa-l ghideze la vot. Ofertele electorale au fost si ele variate: de la demagogie pura la prezente sovailenice , de la forta la determinarea ce vine din constiinta ca inca se mai poate schimba ceva. Asa ca in constiinta cetateanului s-a format deja o idee despre cum si pe cine ar trebui sa voteze. O intrebare insa pluteste peste intentiile tuturor electorilor: mai are rost sa mergem la vot cand se fura pe fata, se minte si se inseala, se manipuleaza si se mituieste ?

Raspunsul este cu siguranta, cu hotarare DA! Mergeti la vot, oameni buni, pentru ca numai asa puteti sa va faceti cunoscuta atitudinea fata de putere. Votati si exprimati-va adeziunea, dezaprobarea, furia, dezamagirea, speranta sau neputinta. Doar asa veti putea sa schimbati ceva!

Oricare ar fi optiunile voastre electorale alegeti sa vi le exprimati !

Si daca tot este sa alegeti, de ce sa nu creditati o echipa noua, cu oameni competenti si onesti cum este cea a UNPR-ului ? De ce sa nu aveti sansa majora sa fiti dintre cei care au participat la o schimbare? Pentru ca daca ati vazut in ani de zile ca binele nu mai ajunge si la voi, de ce sa nu incercati si altceva, care ar putea sa fie sansa voastra pentru o viata mai buna?

Nimeni nu spune ca UNPR poate face minuni si daca va fi ales va putea sa schimbe peste noapte raul in bine. Dar ce putem sa va promitem cu tarie este faptul ca vom munci si ne vom implica total in folosul oamenilor, respectandu-i si sustinandu-i sa treaca prin aceasta criza. Si de unde puteti sti ca nu suntem cei pe care ii asteptati, daca nu ne acordati sansa de a va demonsta ce putem face pentru voi?

Da-ne votul tau pentru ca in urmatorii patru ani sa readucem aici echilibrul si progresul.

Ai un vot ! Alege sa il folosesti responsabil!

Catalina Elena Vartic
Presedinte UNPR Suceava


Intră acum și în grupul de