Norica Nicolai: „Vom urmari cu mare atentie ca in aceasta campanie electorala sa se respecte legea pana la final” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prezentă la Suceava pe parcursul zilei de joi, europarlamentarul PNL Norica Nicolai, care este şi vicepreşedinte PNL la nivel naţional, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că se aşteaptă ca democrat-liberalii să încalce legea campaniei electorale, pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, aşa cum sunt obişnuiţi să facă. Eurodeputatul liberal a arătat că în acest sens, se va urmări cu mare atenţie şi nu se vor mai tolera ca în anii anteriori fraudele electorale, fiind implicate toate autorităţile în monitorizarea acesteia şi în încercarea de a avea o dată în România o campanie curată, onestă şi în limitele legii.

„Aşteptările sunt mari pentru această campanie care se va încheia vineri, sper că pentru toată lumea, deoarece în Românie de obicei legea nu se respectă, iar PDL este obişnuit să fie în campanie mai ales sâmbătă şi duminică, dar pentru asta vom fi foarte vigilenţi şi nu vom mai tolera ceea ce s-a întâmplat în anii anteriori privind fraudele electorale. Este nevoie ca începând cu această campanie electorală să întronăm domnia legii în România”, a subliniat Norica Nicolai.

Vicepreşedintele PNL la nivel naţional a mai afirmat că în timpul luptei electorale, candidaţii USL au purtat una de construcţie, pe proiecte, dar în care nu s-a putut să se ascundă de ochii opiniei publice starea în care se află acum România şi care este una deplorabilă. Potrivit Noricăi Nicolai, ţara noastră este singura din Uniunea Europeană care, din 2600 de comune câte numără, doar 360 au apă şi 200 de comune au şi apă şi canalizare, un standard al civilizaţiei pentru care guvernarea PDL nu a făcut absolut nimic pentru îmbunătăţirea lui, rămânând acelaşi existent în 2008.

În altă ordine de idei, Norica Nicolai a vrut să tragă şi un semnal de alarmă cu privire la modalitatea de finanţare a unor formaţiuni politice care apelează la forme ilegale prin care să obţină bani şi care trebuie să dispară.

„Trebuie să înceteze sursele de finanţare ale partidelor politice de la lumea interlopă, de la traficul cu ţigări şi alte tipuri de produse. Vom avea în cel mai scurt timp discuţii în acest sens cu autorităţile din Ucraina şi Republica Moldova. Dacă vreţi să ştiţi, unul din argumentele pentru care se tergiversează intrarea noastră în spaţiun Schengen ţine de această situaţie de înflorire a contrabandei, numai noi în România avem impresia că nu ne ştie nimeni, dar la Bruxelles se ştie”, a declarat europarlamentarul Norica Nicolai.


Intră acum și în grupul de