Adrian Macovei: „Acuz actuala conducere a Primăriei de rea credinţă în relaţia cu cetăţeanul”


Intră acum și în grupul de

Cadidatul UNPR Suceava la functia de primar al municipiului resedinta de judet, Adrian Macovei, reclamă faptul că după mai bine de doi ani, o facilitate privind plata impozitelor si taxelor la Primărie a fost trasformată în ”bătaie de joc la adresa oamenilor de bună credinţă”.

Adrian Macovei susţine că proprietarii unei Asociaţii de proprietari din Cartierul Burdujeni au reclamat faptul că după doi ani în care au fost minţiţi şi păcăliţi de actuala aministraţie a oraşului Suceava să îşi plătească la timp ”debitele” către asociaţie, în schimbul anulării penalităţilor aferente, au primit de la primarul Ion Lungu o adresă prin care li se explică sec că nu se mai poate.

”Iată ce primesc oamenii care au fost de bună credinţă şi au avut incredere în Ion Lungu. O adresă prin care li se transmite că la data de astăzi nu există nici un act normativ în vigoare în baza căruia un proprietar să poată fi scutit de la plata penalităţilor acumulate ca urmare a neplăţii datoriilor către asociaţia de proprietari. Şi asta după ce au fost informaţi in mod oficial de Primărie că li s-a aprobat anularea penalităţilor aferente debitelor achitate la zi potrivit unei Hotărâri de Consiliu Local”, a declarat candidatul UNPR Suceava.

Progresiştii suceveni sunt hotărâţi ca în viitorul Consiliu Local, consilierii UNPR, să vegheze ca locuitorii oraşului să nu mai aibă parte de bătaie de joc din partea administraţiei locale Suceava .

”Cred ca administraţia locala ar trebui să sprijine locuitorii oraşului nu să îi mintă şi să le promită că o vor duce mai bine fără a avea nici o bază reală. Sunt oameni care au avut încredere în conducerea Primăriei, s-au împrumutat şi au achitat la zi debitele cu speranţa că li se vor anula penalizările după care li s-a răspuns sec că nu se mai poate. Acuz actuala conducere a Primăriei de rea credinţă în relaţia cu cetăţeanul. Echipa UNPR Suceava vrea ca administraţia locală să devină partener al oamenilor care plătesc impozite si taxe”, a mai declarat Adrian Macovei, candidat UNPR pentru functia de primar al Sucevei.


Intră acum și în grupul de