Mesajul candidatului UNPR la Primaria Suceava, Adrian Macovei, la final de campanie


Intră acum și în grupul de

Dragi suceveni,

După mai mulţi ani de aşteptări, administraţia suceveană nu reuşeşte să ofere locuitorilor o viziune clară despre viitor şi nu are un program coerent pentru ca oameniii să trăiască mai bine, la standardele unui oraş al Uniunii Europene.

Deşi au fost accesate fonduri importante prin programe cu finanţare europeană, acestea nu se regăsesc in bunăstarea locuitorilor oraşului.

Până acum, sucevenii au inţeles că proiectele europene inseamnă disconfort, blocaje în trafic, lipsa apei calde si reci, avarii in furnizarea energiei electrice, drumuri desfundate, iar beneficiile incă nu s-au arătat.

Sucevenii nu se pot mândri că au un oraş care să fie admirat de vizitatori, iar dezideratul de oraş turistic este foarte departe.

De aceea, o echipă tânără, a Uniunii Naţionale pentru Progresul României işi doreşte să pună capăt acestui haos care este acum in Suceava să poată să spună că a contribuit decisiv la dezvoltarea municipiului şi la imbunătăţirea calităţii vieţii tuturor celor care trăiesc in acest oras.

Societatea suceveană s-a transformat mult in ultimii ani, dar noile generaţii active nu sunt reprezentate politic, iar generaţiile asistate sunt menţinute intr-o stare permanentă de insecuritate socială. Ele au nevoie de o voce politică puternică, pragmatică şi progresistă care să le reprezinte.

Uniunea Naţională Pentru Progresul României este o forţă politică ataşată valorilor naţionale, deschisă aprofundării integrării, pricepută la administrarea eficientă a interesului public care promovează democraţia socială şi militează pentru o reconstrucţie pe baze noi, o politică în care fiecare om este beneficiar.

Ne dorim ca în urma programelor pe care le propunem să ajungem la Suceava să existe posibilitatea afirmării personale a tuturor locuitorilor.

Vrem să muncim, dar să ni se respecte munca şi să scăpăm de bătaia de joc care s-a instalat până acum în administraţia locală pentru că Suceava nu este moşia nimănui.

Împreună avem forţa să ne decidem viitorul.

Ne-am saturat cu totii de promisiuni neonorate. Suceava nu este mosia nimanui . Imi pasă de oraşul meu şi vreau ca împreună să ne decidem singuri viitorul.
Vreau şi pot să conduc primăria acestui oraş şi împreună cu echipa mea să promovăm respectul faţă de viata oamenilor. UNPR contează pe oameni pentru că oamenii contează. Trebuie să avem speranţă şi trebuie să mergem cu toţii la vot. Votul nostru este cel mai important.

Votează Macovei Adrian Primar şi echipa sa de oameni tineri care poate schimba destinul acestui oraş.


Intră acum și în grupul de