Tombola USL avand ca premiu cel mare un autoturism Dacia Logan, va fi organizata. BEJ Suceava a admis contestatia USL


Intră acum și în grupul de

Contestaţia USL faţă de decizia BEM Suceava care a interzis promovarea şi organizarea tombolei organizate de PNL Suceava pentru cei care participă la alegerile locale a fost admisă joi de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Suceava.

Potrivit preşedintelui BEJ Suceava, Cătălin Temneanu, decizia adoptată de Biroul Electoral Judeţean Suceava este definitivă şi irevocabilă.

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că decizia BEJ Suceava este corectă întrucât tombola nu se adresează votanţilor unui partid sau candidat, ci tuturor celor care participă duminică la alegeri.

BEM Suceava a admis, marţi, o cerere depusă de Partidul Ecologist prin care se interzice promovarea şi organizarea tombolei iniţiate de PNL Suceava, pe motiv că se încalcă legislaţia privind desfăşurarea campaniei electorale.

O cerere asemănătoare fusese depusă şi de PDL Suceava, iar BEM Suceava a decis, luni, să sesizeze organele abilitate care să stabilească dacă este vorba de infracţiune electorală.

Decizia BEM a fost contestată la Biroul Electoral Judeţean Suceava care a admis contestaţia, iar tombola se va putea organiza întrucât decizia este definitivă şi irevocabilă.

PNL Suceava a iniţiat o tombolă cu 95.000 de bilete gratuite pentru locuitorii cu drept de vot ai municipiului Suceava, având 24 de premii, iar premiul cel mare este un autoturism Dacia Logan. Totodată, la tombolă se mai poate câştiga un concediu de şapte zile pe litoral, dar şi o sută de produse electronice şi electrocasnice.


Intră acum și în grupul de