Flutur la Stulpicani: „Foarte mult conteaza un primar care vrea sa faca proiecte”


Intră acum și în grupul de

„De foarte mult timp mi-am dorit aici, la Stulpicani, să am un primar mai dinamic”, le-a spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, locuitorilor din comuna Stulpicani cu care s-a întâlnit în ultimele zile de campanie electorală. El le-a reamintit oamenilor câteva din marile proiecte realizate în mandatul său şi le-a cerut acestora un vot pentru candidatul PDL la Primăria Stulpicani, Vasile Cotlarciuc, şi pentru echipa sa de consilieri.

„Foarte mult contează un primar care vrea să facă proiecte. Am văzut că unii se plâng că nu le-a dat Flutur. Ăsta e textul şi aici, probabil. Dar eu vă arăt primari aici în zona voastră, care nu-s de-ai mei, sunt de la PSD, şi care au făcut treabă alături de mine, pentru că au vrut să facă. Am nevoie de un om de bază, cu care împreună să putem face ceva pentru Stulpicani.

În aceşti patru ani, am promovat această zonă a Bucovinei, şi partea de tradiţii şi partea de agricultură a zonei de munte şi vreau să vă văd duminică la vot că sunteţi solidari cu voi şi cu mine. Vă cer un vot pentru Vasile Cotlarciuc la Primăria comunei Stulpicani, un om de-al vostru, şi pentru echipa lui de consilieri. De asemenea, vă cer un vot pentru mine la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi pentru echipa mea de consilieri”, le-a spus candidatul PDL la preşedinţia CJ Suceava locuitorilor din comuna Stulpicani, cărora a mai dorit să le transmită că judeţul Suceava poate ieşi din necaz cu zootehnia şi turismul. „Sunt două lucruri pe care trebuie să ne concentrăm mai mult. Ăsta e rolul unui primar: să-i înveţe pe tineri să-şi facă ferme. Dacă în primul mandat m-am ocupat să fac drumuri, în al doilea mandat va trebui să ne batem să dăm drumul la tineri să creeze locuri de muncă”, a subliniat Flutur.


Intră acum și în grupul de