Catalin Nechifor va propune ca Gura Humorului sa devina municipiu


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, a anunţat, joi, la mitingul electoral organizat în oraşul Gura Humorului, că va susţine ca în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava din viitorul mandat va propune ca oraşul Gura Humorului să devină municipiu.

Cătălin Nechifor i-a spus primarului din Gura Humorului că în campania electorală se aduc critici şi că singura critică pe care i-o poate aduce este că oraşul Gura Humorului nu este încă municipiu.

„În prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava voi susţine ca Gura Humorului să fie municipiu”, a spus candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

El a arătat că oraşul Gura Humorului s-a dezvoltat în perioada în care primar a fost Marius Ursaciuc astfel încât are infrastructura unui municipiu.

Totodată, Cătălin Nechifor a explicat programul USL Suceava pentru judeţ, dar şi pentru zona Gura Humorului care prevede, în special, ca în colaborare cu Marius Ursaciuc, să fie înfiinţată o platformă industrială.

La mitingul electoral la care au participat peste cinci sute de persoane, candidatul USL la funcţia de primar al oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a spus că este mulţumit că după activitatea sa de primar citeşte în ochii locuitorilor că sunt mândri că sunt humoreni.

El le-a mulţumit locuitorilor din Gura Humorului că în 2008 au votat alături de primar o echipă formată din 12 consilieri locali.

Primarul Marius Ursaciuc a prezentat şi pe cei doi candidaţi USL pentru funcţiile de consilieri judeţeni prezenţi la miting, Raul Rotaru şi Gheorghe Ghisovan.


Intră acum și în grupul de