Liderul PSD Suceava, Catalin Nechifor, a votat, la prima ora a diminetii, pentru ”schimbare, dreptate si un nou inceput” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, s-a prezentat, duminică, la urne, chiar de la prima oră a dimineții, și a declarat că a votat pentru schimbare şi un nou început. „Am votat pentru schimbare. Trebuie să se facă dreptate şi trebuie un nou început”, a spus Nechifor.

Liderul social-democraților suceveni a venit la secţia de votare unde este arondat împreună cu mai mulţi membri ai conducerii social-democraţilor suceveni. El a fost nevoit să iasă din cabina de vot în timp ce vota pentru că ştampila de vot nu fusese impregnată suficient cu tuş.

Întrebat de ce a votat de la prima oră, liderul PSD Suceava a arătat că „cine se scoală de dimineaţă, departe ajunge”. El a mai spus că este important ca alegerile să fie corecte şi că ceea ce votează sucevenii să se reflecte corect în rezultatul alegerilor.

La un sfert de oră distanță de președintele PSD Suceava a votat și preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu. Șeful cancelariei prefectului județului Suceava a declarat că a votat pentru schimbare şi un trai mai bun pentru suceveni. „Am votat pentru schimbare, un trai mai bun pentru suceveni şi pentru a asigura coerenţă între Bucureşti şi Suceava”, a spus Donţu.

După ce au votat, cei doi lideri social-democrați au mers la biserica Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” şi s-au rugat.


Intră acum și în grupul de