Ioan Balan: PDL Suceava a castigat cu 10 primari mai mult decat in 2008

Şeful de campanie electorală al PDL Suceava pentru alegerile locale, deputatul Ioan Bălan, a declarat în cursul zilei de ieri că democrat liberalii suceveni au reuşit să obţină cu 10 primari mai mult decât la alegerile din anul 2008.

Făcând referire la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Bălan a spus că în urma numărătorii paralele care a fost făcută de PDL a rezultat o diferenţă de aproximativ 3.000 de voturi între câştigătorul alegerilor şi Gheorghe Flutur. „Îl felicit pe câştigătorul acestor alegeri judeţene. În acelaşi timp îi amintesc de aşteptările uriaşe pe care le-a creat populaţiei”, a spus Ioan Bălan.

El a subliniat faptul că în 2008 PDL Suceava a obţinut 49 de primari, iar în urma alegerilor din data de 10 iunie 2012 democrat liberalii suceveni au reuşit să-şi adjudece 59 de portofolii de primar. Ioan Bălan a mai spus că PDL Suceava a reuşit să câştige unele oraşe, cum ar fi Vatra Dornei şi Rădăuţi, însă a pierdut în Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc. „Votul din aceste alegeri au fost puternic influenţate politic de măsurile de austeritate care au fost luate de Guvernul Boc. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc pentru încrederea acordată de suceveni candidaţilor noştri”, a încheiat deputatul Ioan Bălan.