Alexandru Baisanu: „Voi putea lucra cu Ion Lungu doar daca renunta la naravurile de pana acum si daca va prelua proiectele USL din campanie”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PNL Suceava:

Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava

TEXT LIVE:

“Multumesc din toata inima sucevenilor care au votat Baisanu si USL la Primarie si CL si celor care au votat Nechifor si USL la CJ. Personal am dat mana cu peste 10.000 de suceveni care m-au sprijinit in ziua votului. Din 58 de sectii de vot am castigat 34, in timp ce Lungu doar 24.

Fata de 2008, cand Angela Zarojanu a avut 2.800 de voturi, acum am avut peste 20.000 de voturi. La Consiliul Local, USL a castigat mai multe voturi.

Daca cetatenii care au votat USL la CL si CJ votau si Baisanu, azi Suceava ar fi avut alt primar. Acum nu mai conteaza. Scorul scos este exceptional.

Urmeaza o perioada de munca, unde ne vom implica total pentru bunul mers al Sucevei. Mandatul meu de presedinte al PNL Suceava a fost unul benefic si pozitiv.

Lucram la o carte vis-a-vis de cum a castigat Ion Lungu Primaria Suceava in 2012. Cine nu a primit opt ani nimic de la Primarie a votat cu Lungu. E clar ca unii oameni nu voteaza rational, ci pentru beneficii de scurta durata. Un milion, o sacosa si e pacat si pentru municipiu si pentru ei.

Baisanu pierde cu demnitate, fara a chitcai si fara a face contestatii. Felicitari, Ion Lungu, pentru ce ai facut, cum ai facut si ai castigat.

USL a functionat OK si a fost in regula. Am primit sprijinul PSD si am ajutat PSD. Eu am castigat Cetatea si am pierdut peste apa.

Din calculele noastre, se va putea castiga Colegiul pentru deputati si pentru Senat la Suceava. Vom stabli strategia pe care vom lucra in perioada urmatoare.

Ion Lungu a pierdut alegerile si e primar doar pe hartie si va avea mare nevoie Suceava de liniste si calm. Nu se pune problema demisiei mele.

Am posibilitatea sa aleg intre CJ si CL, dar nu am tras inca o concluzie. Voi vedea unde e nevoie de liderul PNL Suceava.

Voi putea lucra cu Lungu doar daca renunta la naravurile de pana acum si daca va prelua proiectele USL din campanie. Voi cere tuturor sectoarelor din primarie si directorilor sa puna la dispozitia sucevenilor toate licitatiile si preturile platite in ultimii 8 ani.

Personal, nu am dorit sa facem dosare penale lui Lungu in campanie. Lucrurile s-au schimbat si trebuie sa dea seama pentru tot ce a facut pana acum.”


Intră acum și în grupul de