Nechifor: „Am discutat cu ministrul Transporturilor pentru deblocarea fondurilor la soseaua de centura”


Intră acum și în grupul de

Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava, noul preşedinte ales al CJ Suceava:

“Fac apel celor din CJ Suceava, mai ales factorului politic de acolo, sa nu mai faca greseli. Cineva a decis sa nu mai colaboram cu Schwaben. Nu ma intereseaza cine a decis sa nu colaboram cu germanii, dar e pacat sa rupem o relatie care se realizeaza in ani de zile. Ne apucam de treaba indata.

Voi incepe lucrul foarte repede. Preluarea mandatului se va face joi, in prezenta premierului Victor Ponta. Readucem normalitatea la Suceava.

Am facut demersuri pentru a cunoaste deconcentratele.

Avem o situatie dramatica la Suceava. Astept un punct de vedere oficial cu meningita.
Tragedia e ca s-a deplasat spre localitati indepartate. Pentru a stopa propagarea meningitei, voi cere ISJ sa faca o campanie in scoli pentru prevenirea bolii.

Ca prioritati, am decis deja sa cautam o solutie pentru un audit la CJ si institutiile subordonate. Nu avem timp sa asteptam sa vina Curtea de Conturi.

Site-ul CJ Suceava e unul total depasit. A fost facut chiar de mine, in 2007. Atat aveam resurse atunci.

Vom lansa un concurs public de idei pentru suceveni. Tema concursului va fi << Suceava, open to business >>. Asta e scopul nostru, sa crestem afacerile in judet. Se adreseaza tinerilor acest concurs, premiul nu va fi insa foarte mare.

Am discutat cu Consulul Ucrainei si vrem o solutie pentru simplificarea trecerii frontierei cu Ucraina. Zona Siret trebuie pusa urgent in valoare.

Ii voi face o vizita dlui Lungu. Trebuie o solutie rapida pentru temoficarea Sucevei. Inteleg ca cei de la Adrem Invest renunta la investitie si e o problema.

Avem ca obiectiv aducerea gazului la Vatra Dornei. Lui Ion Lungu ii voi propune sa facem un operator unic pentru o investitie la Suceava cu credit furnizor.

M-a durut foarte mult ca in cazul cu germanii deplasarea ansamblului folcloric era gratuita, iar costurile minime. A fost un gest de genul otravim fantanile.

Am discutat cu ministrul Transporturilor pentru deblocarea fondurilor la soseaua de centura. Vom vedea ce discutii vor trebui facute si cu primarul Lungu.”


Intră acum și în grupul de