Catalin Nechifor le cere angajatilor CJ Suceava sa-si faca treaba corect inclusiv pana la instalarea noii conduceri


Intră acum și în grupul de

Preşedintele ales al Consiliul Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, le-a cerut angajaţilor din instituţie să-şi facă treaba corect inclusiv până la instalarea noii conduceri. El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că a constatat cu dezamăgire că cei care gestionează activitatea CJ Suceava au luat o decizie greşită de a nu trimite un ansamblu artistic la Zilele Augsburgului, capitala regiunii germane Schwaben, ceea ce putea afecta o relaţie de prietenie construită în 15 ani. „Se pare că cei care gestionează încă Consiliul Judeţean iau decizii de tipul otrăvim fântânile”, a spus Nechifor.

El a arătat că partenerii din Schwaben l-au sunat să-i spună că au fost informaţi că ansamblul artistic din Suceava ce urma să evolueze la Zilele Augsburgului nu va mai veni şi că motivarea transmisă de CJ Suceava a fost că absenţa acestuia va fi „din cauza schimbării politice”. „Am rezolvat problema în 15 minute şi am trimis un alt ansamblu în Germania”, a spus Nechifor.

El a arătat că o relaţie de prietenie cu regiunea Schwaben, una dintre cele mai serioase relaţii externe a judeţului Suceava, la care şi el a contribuit în ultimii 15 ani, se clădeşte greu şi poate fi distrusă foarte uşor, prin gesturi greşite.

Nechifor a subliniat că nu a înţeles gestul celor din CJ Suceava mai ales că deplasarea nu implica nici un cost din partea autorităţilor sucevene, deplasarea, cazarea, masa şi diurna fiind plătite de partea germană.


Intră acum și în grupul de