Ioan Balan considera ca Vasile Blaga este cel mai indreptatit sa preia conducerea PDL


Intră acum și în grupul de

„Aproape că nu sunt prea multe opţiuni”, a declarat vineri, secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, referitor la viitoarea conducere a partidului. El consideră că cel mai îndreptăţit să preia conducerea Partidului Democrat-Liberal este Vasile Blaga.

„E un om vechi în partid, identificat până în rărunchi cu partidul, cunoaşte foarte bine organizaţiile din toată ţara şi a menţinut o relaţie bună cu acestea”, a spus secretarul general al PDL Suceava.

El a menţionat că Vasile Blaga este liderul care se bucură de cea mai mare încredere în rândul membrilor de partid şi că, un astfel de lider, este cel cu care PDL va putea obţine un rezultat bun la alegerile parlamentare. „Cred că Vasile Blaga este un lider născut şi nu făcut”, a mai spus Ioan Bălan.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare. Boc a spus că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.


Intră acum și în grupul de