Flutur: „Urgent trebuie aleasa o conducere legitima a PDL, care sa cuprinda atat oameni cu experienta cat si oameni noi, cu bune intentii”


Intră acum și în grupul de

Menţinerea unităţii partidului şi alegerea unei conduceri legitime, sunt paşii urgenţi care trebuie făcuţi în continuare în PDL, susţine preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur.

Liderul democrat-liberal a declarat luni că vor trebui făcute toate eforturile pentru menţinerea unităţii partidului. Flutur a adăugat că urgent va trebui desemnată o conducere legitimă a formaţiunii. „Urgent va trebui conducere legitimă care să cuprindă atât oameni cu experienţă cât şi oameni noi, cu bune intenţii. Această echipă să fie legitimată foarte repede, după care partidul trebuie imediat deschis pentru unificarea forţelor de centru-dreapta din România ca alternativă la USL”, a spus preşedintele PDL Suceava. El a evitat să precizeze dacă va candida pentru o funcţie în conducerea partidului, arătând că va analiza o asemenea candidatură după şedinţa CNC.

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, duminică seară, că o convenţie naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, iar marţi urmează să aibă loc o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al partidului.

Preşedintele demisionar a spus că la convenţie vor participa 1.450 de delegaţi şi că de organizarea acesteia se va ocupa un comitet format din nouă persoane, aparţinând filialelor cu cele mai bune rezultate în alegerile locale.


Intră acum și în grupul de