Blaga vrea sa faca echipa cu Flutur la sefia PDL


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a fost anuntat de Vasile Blaga ca fiind unul dintre cei cu care acesta din urmă dorește să reconstruiască PDL și să facă echipă la conducerea viitoare a partidului.

Vasile Blaga, care va candida la finele lunii iunie pentru funcția de președinte al PDL, după ce echipa lui Emil Boc si-a anuntat demisia, are deja semnătura lui Gheorghe Flutur pe proiectul cu care va merge să câștige încrederea delegaților la alegerile interne.

Flutur si-a anuntat intentia de a merge alaturi de Blaga iar functia pentru care candidează este ce de secretar general al partidului, avand până în momentul de față, susținerea pentru acest fotoliu, a lui Blaga.

La rândul său, secretatul general al PDL Suceava, Ioan Bălan, a arătat că Vasile Blaga a mai afirmat că Gheorghe Flutur este singurul pe care îl susţine pentru funcţie de secretar general al partidului. „Cred în capacitatea domnului Vasile Blaga de a forma o echipă. Şi cred că Vasile Blaga, împreună cu Gheorghe Flutur, vor putea să facă o echipă bună”, a spus Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de