Acasă Politica Blaga vrea sa faca echipa cu Flutur la sefia PDL

Blaga vrea sa faca echipa cu Flutur la sefia PDL


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a fost anuntat de Vasile Blaga ca fiind unul dintre cei cu care acesta din urmă dorește să reconstruiască PDL și să facă echipă la conducerea viitoare a partidului.

Vasile Blaga, care va candida la finele lunii iunie pentru funcția de președinte al PDL, după ce echipa lui Emil Boc si-a anuntat demisia, are deja semnătura lui Gheorghe Flutur pe proiectul cu care va merge să câștige încrederea delegaților la alegerile interne.



Flutur si-a anuntat intentia de a merge alaturi de Blaga iar functia pentru care candidează este ce de secretar general al partidului, avand până în momentul de față, susținerea pentru acest fotoliu, a lui Blaga.

La rândul său, secretatul general al PDL Suceava, Ioan Bălan, a arătat că Vasile Blaga a mai afirmat că Gheorghe Flutur este singurul pe care îl susţine pentru funcţie de secretar general al partidului. „Cred în capacitatea domnului Vasile Blaga de a forma o echipă. Şi cred că Vasile Blaga, împreună cu Gheorghe Flutur, vor putea să facă o echipă bună”, a spus Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version