Deputatul Ioan Balan candideaza pentru secretar general adjunct al PDL. Petru Luhan candideaza pentru doua functii in partid


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, si-a inscris candidatura pentru functia de secretar general adjunct al organizației la nivel național, iar europarlamentarul sucevean Petru Luhan candidează atât pentru vicepreședinte al partidului, dar și pentru secretar executiv, potrivit comisiei de organizare a Convenției Naționale a PDL, ce se va desfășura sîmbătă la București.

De menționat ar fi faptul că liderul județean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur candideaza pentru una dintre cele mai importate funcții din partid, cea de secretar general, fiind de altfel singura candidatură pentru acest fotoliu.

Conform sursei citate, pentru cele 3 functii de secretar general adjunct candideaza Ioan Bălan, deputat de Suceava, Bogdan Cantaragiu, Ion Dumitrel, Alin Popoviciu si Cristian Florian.

Pentru funcția de vicepreședinte, unde sunt 15 fotolii, candidează 31 de membri, printre ei numărându-se si suceveanul Luhan.

În cadrul Convenției vor fi aleși 6 secretari executivi, restul până la 14 urmând sa fie desemnați de Consiliul Național de Coordonare al PDL, ca secretari executivi și sefi ai departamentelor de specialitate din PDL. Pe lângă Petru Luhan, care și-a înregistrat candidatura si pentru un fotoliu la acest nivel candidează încă 28 de membri ai PDL.

La Convenția Națională de sâmbătă, singurul care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PDL este Vasile Blaga, președintele Senatului României.


Intră acum și în grupul de