Gheorghe Flutur ii baga in sedinta pe PDL-istii suceveni (UPDATE)


Intră acum și în grupul de

UPDATE:

Sedinta PDL Suceava a fost stabilita pentru ora 15.00, la sediul PDL din municipiul reşedinţă de judeţ.

*********************************************************
PDL Suceava va ”fierbe” joi, după ce presedintele Organizatiei judetene a partidului a convocat in regim de urgenta o sedinta la sediul din Suceava a partidului.

Este prima sedinta pe care Flutur si oamenii care au mai rămas in jurul său o au după reorganizarea partidului la nivel national și preluarea şefiei PDL de către Vasile Blaga.

Sedinta de joi se anunta a fi extrem de importantă, mai ales că democrat-iberalii suceveni au de rezolvat, pe lângă problemele curente de organizare internă pentru referendumul privind suspendarea presedintelui Traian Basescu și chestiunea legată de demisia din functia de președinte a Organizatiei municipale Suceava a PDL, a primarului Ion Lungu, si plecarea deputatului Dumitru Pardău la PNL.

Lungu a ”dinamitat” la propriu organizatia anuntand ca nu mai doreste sa fie sef la PDL Suceava, argumentand ca sucevenii, prin votul dat la alegerile locale, i-au explicat că trebuie sa faca mai multă administrație și mai puțină politică.

Lungu a rămas totuși membru al PDL, pentru a nu pierde, conform legii, și fotoliul de primar al Sucevei.

Sedinta de joi va avea si doua premiere in sensul că doi dintre liderii județeni, Gheorhe Flutur si deputatul Ioan Balan vor conduce ostilitățile din posturile noi câștigate la Convenția Națională, cea de secretar general al partidului, respectiv secretar general adjunct al PDL, la nivel național.


Intră acum și în grupul de