PDL-istii suceveni merg la Iasi ca sa il sustina pe Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Conform calendarului acțiunilor de susținere a președintelui suspendat Traian Băsescu, stabilit în ședința Biroului Permanent Județean de joi, PDL-iştii suceveni vor participa sâmbătă, 21 iulie, la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu de la Iaşi, ce va avea loc în faţa Palatului Culturii.

Potrivit informațiilor furnizate de secretatul general al organizației județene a PDL, deputatul Ioan Bălan, care deține și funcția de secretar general adjunct al partidului, aceasta va fi una dintre cele mai importante acţiuni care se vor desfăşura în campania pentru referendum şi va beneficia de prezenţa unui număr mare de militanți democrat–liberali.

”Adresăm invitația societății civile, cetățenilor care vor să apere statul de drept să participe alături de noi la acest eveniment”, a spus Bălan, precizând că organizația județeană a PDL Suceava va fi prezentă cu o delegație importantă.

El a adăugat că celelalte acțiuni de susținere a președintelui suspendat vor fi popularizate din timp de către susținătorii lui Traian Băsescu.

Referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu va avea loc pe data de 29 iulie.

Băsescu a fost suspendat vineri de Parlament cu 256 de voturi ”pentru” și 114 ”împotrivă” două voturi fiind anulate.


Intră acum și în grupul de