Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei: Soarta referendumului la Suceava depinde doar de modul in care vor actiona liberalii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Soarta referendumului la Suceava şi obţinerea unui rezultat favorabil în privinţa înlocuirii din funcţie a preşedintelui suspendat Traian Băsescu depinde doar de liberali si de modul cum acţionează aceştia în timpul cât a mai rămas până la vot, este de părere preşedintele Consiliului Județean Iaşi, Cristian Adomniţei.

Desemnat şi responsabilul pe probleme cu referendumul la nivelul PNL, Cristian Adomniţei a fost prezent pe parcursul zilei de miercuri la Suceava, unde a participat la şedinţa Delegaţiei Permanente Teritoriale a liberalilor suceveni.

În prezenţa preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, fostul ministru al Educaţiei a ţinut să le explice colegilor de partid că nu este timp acum pentru concedii şi zile de odihnă dacă se doreşte câştigarea bătăliei pentru „readucerea normalităţii” în România şi totul depinde la Suceava de modul în care vor acţiona liberalii.

„Acum, poate mai mult ca niciodată, este nevoie să depunem toate eforturile posibile. Nu ne luptăm cu valul, ci luptăm împreună cu el şi pentru el. Scopul nostru nu este acela de a obţine câţi mai mulţi de DA la referendum, singurul obiectiv căruia trebuie să i se subordoneze toate acţiunile noastre este să determinăm câţi mai mulţi oameni să vină la vot pentru că atunci când se vor prezenta câţi mai mulţi alegători vor exista şi mai mulţi de DA pentru că, evident, că toată ţara gândeşte ca noi”, a declarat Adomniţei.

De cealaltă parte, liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a afirmat că viitorul României şi a liniştii din această ţară depinde de rezultatul referendumului din 29 iulie şi ca preşedintele suspendat Traian Băsescu să înţeleagă că trebuie neapărat să lase în pace acest popor. Pentru a se face mai bine înţeles, preşedintele PNL Suceava a comparat PDL-ul şi fosta guvernare cu un balaur căruia USL a reuşit să-i taie 30 de capete, dar a mai rămas unul şi cel mai important.

„Din păcate, USL-ul a reuşit până acum să taie cele 30 de capete ale acestui balaur, dar a mai rămas unul şi cel mai important, care este Traian Băsescu. Dacă la referendum nu se va decide demiterea lui, fără a aduce alte argumente, vom avea un scandal continuu în România. Este foarte important ca Traian Băsescu să înţeleagă că trebuie să lase în pace acest popor care are nevoie de linişte. În România, timp de patru ani de zile, nu am avut democraţie, a fost călcată pur şi simplu în picioare, iar acum şi Uniunea Europeană trebuie să înţeleagă că imediat după instalarea noului Guvern, am încercat prin măsuri rapide şi eficiente să repunem pe picioare democraţia, să revenim la starea de normalitate”, a declarat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de