Parlamentarii Tiberiu Prodan si Dumitru Pardau, tinuti in suspans de liberali, care vor sa-i vada mai intai la treaba (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că poziţia celor doi parlamentari PDL care au solicitat reintrarea în rândurile liberale, Tiberiu Prodan şi Dumitru Pardău, a fost discută la centrul partidului, dar până acum nu s-a luat o decizie clară.

„În ce priveşte venirea colegilor parlamentari sau a unor primari PDL în rândul liberalilor suceveni Delegaţia Permanentă a partidului nu a luat nici o decizie atâta vreme cât domniile lor până mai ieri luptau împotriva PNL-ului, iar acum îşi doresc să vină în rândul liberalilor, dar nu i-am văzut la muncă în interesul cetăţeanului, a judeţului Suceava sau până la urmă a partidului unde doresc să vină. Îi aşteptăm prima dată la treabă, să demonstreze că sunt capabili să urmărească un ţel, şi să lupte pentru el”, a spus Alexandru Băişanu, într-o conferință de presă.

Întrebat dacă în rândul primarilor democrat-liberali care şi-au exprimat interesul de a veni în PNL se află şi edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, liderul liberalilor suceveni a afirmat categoric: „Nu! Cum am mai afirmat şi în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, nu am făcut şi nu voi face nicio înţelegere cu Ion Lungu”.


Intră acum și în grupul de