Presedintele Camerei Deputatilor, prezent la Suceava pentru a convinge electoratul sa mearga la referendum (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, s-a aflat luni într-o vizită de campanie în judeţul Suceava. Însoţit de liderii formaţiunilor politice ce fac parte din USL, Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava, Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava şi Paul Rusu, preşedintele PC Suceava, şeful Camerei Deputaţilor a fost prezent încă de la primele ore ale dimineţii în mai multe localităţi ale judeţului, printre care s-au numărat municipiul reşedinţă de judeţ şi localităţile Liteni, Vultureşti, Buneşti, Satu Mare, Rădăuţi, Burla sau Volovăţ. Vizita s-a încheiat în oraşul staţiune Vatra Dornei, unde discuţiile privind participarea la referendumul din 29 iulie, pentru demiterea lui Traian Băsescu, au fost purtate atât cu localnicii cât şi cu pensionarii veniţi la tratament.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD Suceava, Valeriu Zgonea a declarat că ziua de 29 iulie va fi una decisivă pentru viitorul normalităţii în România şi doar locuitorii acestei ţări pot alege dacă îşi doresc în continuare scandaluri permanente şi un preşedinte care face totul pentru binele lui şi al acoliţilor săi, ori doresc o ţară mândră în Europa, cu linişte şi dezvoltare, aşa cum merită România.

“Nu veţi putea găsi niciodată un conducător în istoria României care să fi închis peste 160 de spitale şi 2.000 de şcoli, aşa că nimeni nu trebuie să fie şocat că jumătate din copiii noştri nu trec BAC-ul şi nici să ne mire de ce medicii noştri pleacă la muncă în străinătate. De asta am venit la Suceava pentru a explica oamenilor din acest judeţ că de când a intrat în politica mare, Traian Băsescu a generat numai conflicte”, a declarat Valeriu Zgonea.

El a mai adăugat că din prima zi în care Guvernul Victor Ponta a fost instalat oficil la conducere, preşedintele suspendat nu a făcut altceva decât să se folosească de instituţiile statului pentru a submina autotitatea acestuia şi nu se va găsi în istoria acestei ţări o echipă de români, un partid politic care să fi făcut mai mult rău într-o perioadă atât de scurtă de timp decât a făcut PDL-ul.

“Datoria noastră este să îl întoarcem pe Traian Băsescu la votul românilor şi am toată speranţa că pe 29 iulie locuitorii acestei ţări vor vota DA la referendum. Dacă Traian Băsescu a tăiat 25% din salarii şi oamenii trebuie să-i taie doi ani din mandatul său. Sunt lucruri simple pentru că România are nevoie de un drum european şi de colaborare. Facem un bine şi PDL-ului şi celor câteva mii de oameni care sunt democrat-liberali pentru că îi scăpam de obligaţia de a hotărî Traian Băsescu în numele lor”, a conchis Valeriu Zgonea.


Intră acum și în grupul de