Deputatul Ioan Stan: „In colegiul meu, Traian Basescu a fost demis chiar si cu cvorumul impus de cei de la Bruxelles”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Fălticeni, Ioan Stan, a declarat, că va candida pentru al patrulea mandat de deputat în acelaşi colegiu în care a candidat şi în urmă cu patru ani, colegiul 7 Fălticeni, care numără 15 localităţi.

„De ce candidez? Dacă mergeţi în toate localităţile din colegiul meu veţi afla de eforturile pe care le-am făcut împreună cu primarii ca să rezolvăm parte din problemele comunităţilor. Ne-a fost extrem de greu pentru că în ultimii ani am fost în opoziţie împreună cu mulţi dintre primarii din colegiu şi am fost vitregiţi de cei din administraţia judeţeană. Însă prin proiectele promovate de comunităţile locale am reuşit să ne descurcăm şi să atragem banii necesari”, a declarat Ioan Stan.

Parlamentarul social-democrat consideră că USL ar trebui să pună în practică în perioada imediat următoare promisiunile făcute oamenilor în campania electorală, iar la alegerile generale din 2 decembrie a.c. să obţină majoritatea în Parlament.

Stan a mai ţinut să precizeze că parlamentarii PSD de Suceava nu au participat la şedinţa Camerelor reunite ale Parlamentului în care s-a citit decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendului, decizie în urma căreia preşedintele suspendat Traian Băsescu a revenit la Cotroceni.

„Nici un parlamentar de la noi nu a fost prezent la şedinţă. Nu puteam să mă duc pentru că în colegiul meu Traian Băsescu a fost demis chiar şi cu cvorumul impus de prea înalta poartă, mă refer aici la cei de la Bruxelles. Nu puteam eu să-l repun în funcţie când cetăţenii din colegiul meu l-au demis”, a subliniat deputatul PSD de Fălticeni.


Intră acum și în grupul de