Parcajele subterane din centrul Sucevei vor gazdui primele masini, pana la finele anului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lucrările la cele două parcaje subterane din centrul municipiului reşedinţă de judeţ au avansat foarte mult în ultima săptămână, iar previziunile conducerii administraţiei publice locale sucevene privind darea acestora în folosinţă înainte de termenul de finalizare a şantierelor par că se vor adeveri.

Conform afirmaţiilor făcte de edilul şef al oraşului, Ion Lungu, în cadrul ultimului comandament pe lucrările de investiţii susţinut marţi dimineaţă, până la finele anului cele două parcaje vor putea deja să găzduiască primele autovehicule.

La ora actuală, în interior se acţionează doar la finisaje, canalizare şi vopsirea pereţilor, cele mai ample lucrări fiind derulate la suprafaţă unde se reconstruiesc scările Casei de Cultură şi finalizarea străzii Nicolae Bălcescu prin turnarea stratului de uzură.

Primarul oraşului, Ion Lungu s-a arătat încântat de evoluţia şantierelor şi de cum va arăta zona centrală a municipiului adăugând că şi fântâna arteziană ce va funcţiona în zonă este aproape gata după ce au fost montate deja plăcile de granit.


Intră acum și în grupul de