Balan: „Noua forta de dreapta isi asuma misiunea de a recastiga increderea Romaniei pe plan extern”


Intră acum și în grupul de

Deputatul Ioan Bălan, care este şi secretar general al organizaţiei judeţene Suceava a PDL, a declarat, miercuri, după semnarea manifestului care va sta la baza noii construcţii politice de dreapta că aceasta „îşi propune să reclădească domnia legii şi democraţia în România şi să aducă prosperitate în ţară”.

Manifestul a fost semnat de liderii PDL, PNŢCD, Partidului Noua Republică, Iniţiativei Civice de Centru Dreapta şi Fundaţiei de Centru Dreapta.

Bălan a subliniat că PDL este motorul contrucţiei politice de dreapta care este o alternativă la forţele trecutului, regrupate în USL. „PDL a susţinut constant, în ultimul timp, necesitatea formării unei forţe de dreapta puternice. Stânga socialistă, aflată acum la putere, a călcat în picioare normele democratice, legile României şi a anulat tot ceea ce a câştigat ţara din punct de vedere economic în ultimii ani. Noua forţă de dreapta îi reuneşte pe toţi cei care sunt animaţi de valorile dreptei populare europene, în pluralitatea sa de opţiuni creştin-democrate, conservatoare şi liberale. Avem acum un USL aflat la putere care este complet decredibilizat în faţa partenerilor externi ai României”, a declarat parlamentarul sucevean, care deţine şi funcţia de secretar general adjunct al PDL la nivel naţional.

El a mai spus că noua forţă de dreapta îşi asumă misiunea de a recâştiga încrederea României pe plan extern, oferind garanţia unei justiţii complet independente, respect faţă de lege şi normele democratice, şi creştere economică.


Intră acum și în grupul de