Ion Balan: ”Niciuna dintre promisiunile electorale importante ale USL nu a fost indeplinită. Niciuna”


Intră acum și în grupul de

Parlamentarul sucevean Ioan Bălan, secretar general al PDL Suceava, reclamă faptul că niciuna dintre promisiunile electorale importante ale USL nu a fost indeplinită până în momentul de față, deși Guvernul condus de Victor Ponta are luni bune de când se află la cârma țării.

Deputatul sucevean, care deține și funcția de secretar general-adjunct al PDL la nivel național, a declarat vineri presei că sondajele de opinie din ultimele săptămâni ”arată ceea ce băuiam cu toții, și anume faptul că USL a început să scadă în preferințele alegătorilor”.

Bălan a explicat și care sunt motivele pentru care oamenii nu mai cred în USL. Primul ar fi ”incompetența USL la guvernare”, dublat de ”aventura eșuată a referendumului”.

”Atunci când era in opozitie, USL a promis reîntregirea imediată și completă a salariilor, mărirea pensiilor, creșterea salariuui minim pe economie, reducerea TVA/ului la alimente, accelerarea absobtiei fondurilor europene și depolitizarea administrației. După ce au ajuns la putere, în loc să respecte aceste promisiuni, USL a oferit un scandal politic de 4 luni de zile, cu încălcarea legilor, intimidarea institutiilor statului și totala nepăsare față de situația economică”, susițe deputatul de Suceava.

El a adăugat, in final, că reacția oamenilor care încep să se simtă trădați și înșelați în așteptări este una firească. ”PDL cunoaste o crestere constantă în sondaje și suntem convinsi că această creștere va continua, pe măsură ce se conturează alternativa la USL și se constituie un pol de dreapta in jurul PDL”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de