PNL Suceava a intrat in precampania electorala pentru alegerile parlamentare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au intrat, începând de vineri, în precampania electorală privind alegerile parlamentare care se vor desfăşura în decembrie. Anunţul a fost făcut chiar de liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care candidează pentru un post de deputat.

El a declarat într-o conferinţă de presă că liberalii îşi doresc o campanie a soluţiilor, nu populisme, vorbe goale şi dispute între candidaţi deoarece populaţia are nevoie în parlamentul României de oameni care să le rezolve problemele şi să se ocupe cu adevărat de bunăstarea ţării.

„Privim cu deosebită încredere perioada ce va urma şi alegerile din decembrie unde sunt convins că PNL, PSD şi PC vor învinge. În acest sens, alături de partenerii noştri vom stabili în timp util repartizarea tuturor candidaturilor pe cele zece colegii de deputaţi şi patru de senatori cât există la nivelul judeţului Suceava”, a declarat Alexandru Băişanu.

Şeful liberalilor suceveni a mai anunţat că în perioada următoare, vor fi efectuate mai multe interogări sociologice în toate colegiile din judeţ pentru identificarea aşteptărilor din partea oamenilor în ce priveşte oferta politică a USL şi în special a PNL pentru că oamenii politici nu mai trebuie să facă politica pe care şi-o doresc ei, ci pe care o aşteaptă cetăţenii.

În ce priveşte desemnarea candidaţilor pentru fotoliile parlamentare, liderul liberalilor suceveni a afirmat că vor fi trei runde de negocieri între partenerii USL, prima având deja loc la nivelul central al formaţiunilor politice prin care s-a ajuns la o repartizare de 50% – 50%. În perioada următoare, se va analiza la nivelul tuturor judeţelor dacă acest procentaj poate fi păstrat sau vor fi efectuate modificări locale, urmând ca apoi liderii organizaţiilor judeţene să se întâlnească în cea de-a treia etapă pentru analiza finală. Potrivit lui Alexandru Băişanu, la alegerile din decembrie vor fi candidaţi comuni din partea USL şi se speră că la Suceava se va menţine procentajul amintit.

„PNL dispune în acest moment de o mare resursă umană, politică, administrativă şi legislativă de ce nu, pentru că vorbim de Senat şi Camera Deputaţilor în ceea ce priveşte intrarea în lupta electorală pentru alegerile din decembrie. Vom administra cu mare atenţie această resursă umană pentru a maximiza cât mai mult rezultatele din campania electorală şi nu vă ascund că în organizaţia noastră este deja o competiţie acerbă pentru ocuparea funcţiei de candidat, iar acest lucru nu va face decât să scoată la suprafaţă ceea ce avem mai bun pentru viitoarele alegeri ca ofertă pentru cetăţenii acestui judeţ”, a mai adăugat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de