UNPR si PC nu vor avea candidati la parlamentare in judetul Suceava. PSD are 8 colegii din 14, cu candidati locali


Intră acum și în grupul de

Potrivit intelegerii stabilite in cadrul sedintei ce a avut loc in Delta Dunării, la finele săptămânii trecute, între liderii partidelor ce formeaza USL, la Suceava vor fi candidati doar din partea PSD si PNL.

Astfel, PSD va propune candidati in colegiile de Senat 1, 2 si 3 si colegiile uninominale pentru Camera Deputailor, 3, 4,5, 6 si 8.

La Senat, vor candida din partea PSD, Ovidiu Dontu, in Colegiul Falticeni, Tiberius Bradatan, pe Colegiul Suceava si Nicolae Bereanu, pe colegiul de munte, in timp ce al 4-lea colegiu va reveni PNL, cu candidat Tiberiu Aurelian Prodan.

La Camera Deputatilor, vor candida in partea PSD, Gavril Mîrza, actual senator de Fălticeni, Eugen Uricec, Ioan Stan si Eugen Bejenariu.

În Colegiul Vicovu de Sus, candidat din partea PSD va fi Vasile Rusu, directorul economic al Direcției Silvice Suceava.

La PNL, vor candida cu siguranță actualii deputati Dumitru Pardău si Mircea Irimescu, pentru Camera Deputatilor.

Totodată, președintele organizatiei judetene a PNL Suceava, Alexandru Stefan Baisanu va candida pentru un fotoliu de deputat in Colegiul 1 Suceava, cumatrul acestuia, Marius Zmău, care este si liderul organizatiei municipale Suceava, va candida pe Colegiul 2 Suceava, iar pe Colegiul Humor va merge un apropiat al primarului din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Optiunile sunt Raul Rotaru sau fostul deputat PNL, Mihai Sandu Capră.


Intră acum și în grupul de