Deputatul Ioan Bălan: ”Guvernul Ponta a devenit deja guvernul care scumpeşte tot”


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PDL, deputatul Ioan Bălan, i-a cerut primului ministru Victor Ponta să-şi asume întreaga răspundere pentru creşterea preţurilor şi depăşirea ţintelor de inflaţie propuse inainte de asumarea actului guvernării.

El a declarat că sub actualul guvern au crescut toate preţurile în România, în special preţurile la alimente şi că operaţiunea “întregirea salariilor pe jumătate” la bugetari din luna iunie a fost deja înghiţită de inflaţie.

„Sub guvernul Ponta, viaţa devine din ce în ce mai grea pentru omul obişnuit. Toate promisiunile USL din opoziţie au picat testul guvernării, iar guvernarea USL nu a adus nimic pozitiv pentru românul simplu. Mai mult, i-a luat şi din ceea ce avea. Inflaţia în acest an a depăşit 5%, cu mult peste ţinta de 3% stabilită de Banca Naţională a României. Ce înseamnă acest lucru? Că banii pe care românii îi au în buzunar valorează din ce în ce mai puţin şi cumpără din ce în ce mai puţin. BNR nu poate face minuni atunci când trebuie să lucreze cu un guvern incompetent şi iresponsabil”, a mai spus deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de