Ioan Balan a inaugurat cel de al 4-lea cabinet parlamentar, in comuna Adancata


Intră acum și în grupul de

Puțin surprinzător la prima vedere, ținând cont de circumstanțele electorale care se apropie, deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, și-a inaugurat în cursul zilei de joi cabinetul parlamentar din comuna Adâncata.

Cabinetul se află situat la parterul primăriei Adâncata, locuitorii acestei comune putând să vină în audienţă în fiecare zi de vineri, între orele 9:30 şi 12:30. Ioan Bălan a sous cu ocazia inaugurării că are în total are patru cabinete parlamentare, în Suceava (cartierul Burdujeni), în Palatul Administrativ, la Mitocul Dragomirnei şi acum și la Adâncata.

„Astăzi este o zi importantă pentru mine, pentru că am reuşit ca şi în Adâncata, una dintre comunele care face parte din colegiul nr. 2 Suceava, să deschidem un cabinet parlamentar”, a declarat parlamentarul sucevean care a ținut să precizeze că prin acest demers vine în întâmpinarea cetăţenilor din Adâncata și a problemelor pe care aceștia le au.

„Eu văd acest cabinet deschis aici ca şi o continuitate într-un nou mandat. Suntem în precampanie şi am speranţa că îmi voi desfăşura activitatea încă un mandat aici. Şi spun asta în urma discuţiilor pe care le-am avut cu oamenii din comuna Adâncata, care mi-au spus că îşi doresc foarte mult acest lucru. Sper să fie de bun augur deschiderea acestui cabinet”, a declarat de la noul său birou, deputatul Ioan Bălan.

„În afară de lucrurile pe care cetăţenii vor veni să le spună aici, sau de faptul că vor veni să-şi caute într-un fel sau altul rezolvarea unor probleme, îmi doresc ca acest cabinet să fie un izvor pentru o lege care să fie bună pentru toată România. O lege care să aibă izvorul de aici din Adâncata”, a mai spus la final deputatul de Suceava.


Intră acum și în grupul de