Toate necunoscutele ivite in randul PNL Suceava cu privire la candidatii pentru alegerile parlamentare se vor lamuri in BPN (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Întrunirea Biroului Politic Naţional (BPN) al formaţiunii politice liberale, ce va avea loc vineri la Bucureşti, va rezolva toate necunoscutele cu privire la candidaţii pe care Organizaţia Judeţeană a PNL Suceava îi va lansa, până la urmă, în lupta electorală pentru câştigarea alegerilor parlamentare.

Iniţial, candidaţii au fost aleşi de liberalii suceveni prin votul dat în cadrul Delegaţiei Permanente din data de 6 octombrie dar, de pe lista stabilită lipsind doi actuali parlamentari care îşi exprimaseră intenţia de a se lansa din nou în luptă: Tiberiu Prodan şi Mircea Irimescu. Ulterior votului, au apărut zvonuri cum că cei doi ar fi avut noi negocieri cu conducerea de la centru a partidului, negocieri care i-ar fi repus în cărţile alegerilor.

Pe parcursul zilei de joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, nu a confirmat, dar nici nu a negat aceste informaţii mulţumindu-se să afirme doar că nici un candidat din cei aleşi în Delegaţia Permanentă a Organizaţiei Judeţene a liberalilor suceveni nu este bătut în cuie pe locul desemnat. Cu toate acestea, el va fi prezent la şedinţa BPN pentru a susţine decizia luată la Suceava.

„Nimic nu e bătut în cuie! Noi, Organizaţia Judeţeană ne-am făcut datoria şi am votat conform statutului trimiţând către Bucureşti toate deciziile luate de PNL Suceava. În acelaşi timp, conform statutului, BPN este cel care validează sau invalidează candidatura unui membru liberal din teritoriu. Acolo se va stabili clar şi final care sunt cei ce se vor lansa în lupta alegerilor parlamentare”, a declarat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de