Ziua „Usilor Deschise” la Palatul de Justitie din Suceava


Intră acum și în grupul de

Cu prilejul „Zilei Europene a Justiţiei”, Curtea de Apel Suceava organizeazã manifestarea anualã de tipul „Uşilor deschise” joi, 25 octombrie 2012, eveniment cu ocazia cãruia toţi cei care doresc sã înţeleagã ce se întâmplã dincolo de porţile unei instanţe, sunt aşteptaţi la Palatul de Justiţie din Suceava, situat în strada Ştefan cel Mare nr. 62, sediu în care instanţa îşi desfãşoarã activitatea, se arată pe site-ul USV.

Potrivit sursei, în acest scop, Biroul de Informare şi Relaţii Publice va pune la dispoziţia vizitatorilor un scurt istoric al Palatului de Justiţie şi un set de informaţii vizând dispoziţiile cu caracter de noutate ale Noului Cod Civil (în mãsura posibilităţilor vor fi distribuite materiale pe tema „Noul Cod Civil pe înţelesul tuturor”).

“Grupurile de lucru, constituite cu ocazia acestui eveniment, vor asigura vizitatorilor, accesul în încãperile care prezintã importanţã pentru activitatea judiciarã.

Invitaţia se adreseazã tuturor celor interesaţi şi în special elevilor şi studenţilor dornici să afle aspecte practice ale înfãptuirii justiţiei.

Persoanele interesate de vizitarea Palatului de Justiţie se vor adresa personalului care asigurã paza la intrarea principalã în Curtea de Apel Suceava (str. Ştefan cel Mare nr.62), în ziua de 25 octombrie 2012, între orele 09.00 – 14.00)”, se arată pe site-ul USV.

Informaţii suplimentare, de tipul stabilirii unor detalii ale vizitei unor grupuri organizate de elevi şi studenţi, se pot obţine la numărul de telefon: 0230/215.383, sau 0230/216.321, int.112, grefier delegat la Biroul de informare şi relaţii publice, Nastinca Şoldãnescu, sau la adresele de e-mail: [email protected]; [email protected].


Intră acum și în grupul de