Cristina Traila, presedintele OFPDL, la Suceava: Avem 60 de doamne ce vor candida la alegerile din 9 decembrie


Intră acum și în grupul de

Cristina Traila, presedintele ONFPDL:

“Aratam inca o data forta organizatiei. Avem 60 de doamne ce vor candida in 9 decembrie. Vrem sa demonstram ca pana la urma, ce reusesc femeile sa faca in politica conteaza extrem de mult. Se stie ca Guvernul Ponta a parasit cabinetul si Palatul Victoria s-a inchis.

Dupa ce a blocat fondurile europene, Ponta a considerat ca e cazul sa intre in somaj. Bine ar fi sa nu ia banii de somaj. Sa isi dea demisia.

De 5 luni, Guvernul e in campanie electorala vesnica si are sentimentul ca e in opozitie. Ponta se comporta ca Praslea cel mincinos. Minte intr-o luna cat mint altii intr-o viata intreaga. Sa plece acolo unde vrea el sa candideze si sa ne lase.”

Sulfina Barbu, vicepresedinte PDL:

“Asteptarile BNR ca somajul sa creasca si cresterea preturilor la alimente sunt ignorate de Guvernul Ponta. Reiterez ca daca pleaca in campanie, sa lase oameni responsabili in locul lor. Stabilitatea oamenilor e pusa in pericol. Daca nu ar fi atat de grava situatia, am spune ca Slava Domnului ca nu stau ca sa faca prostii. Dar trebuie ministri care sa lucreze 24 din 24 de ore. Nu au creat nici macar un singur loc de munca. Estimam ca aproximativ 20.000 de locuri de munca au fost pierdute. Sunt argumente ca apelul nostru sa fie sustinut. Din partea PDL, candideaza la palramentare 58 de femei. E posibil sa mai avem doua candidaturi pana maine. Pe Moldova sunt 8 femei. Mai sunt candidaturi neconfirmate.”


Intră acum și în grupul de