Femeile din PDL nu il vor pe Victor Ponta la Palatul Victoria (VIDEO)

Preşedintele OFPDL, Cristina Trăilă, a cerut, sâmbătă, la Suceava, demisia premierului Victor Ponta, pe care l-a denumit „Prâslea cel mincinos”, arătând că acesta a părăsit Cabinetul împreună cu toţi miniştrii săi şi a plecat în campanie electorală, iar Palatul Victoria a rămas inchis.

Cristina Trăilă a spus într-o conferinţă de presă sustinuta la Suceava că Guvernul Ponta cu toţi miniştrii săi au părăsit Cabinetul, iar Palatul Victoria s-a închis.

„După ce a blocat fondurile europene, Ponta a considerat că e cazul să intre în şomaj. Bine ar fi să nu ia banii de şomaj. Dacă tot vrea să-şi facă campanie să-şi dea demisia”, a mai spus liderul OFPDL.

„Ponta se comportă ca Prâslea cel mincinos. Minte într-o lună cât mint alţii într-o viaţă întreagă. Să plece acolo unde vrea el să candideze, dacă îl mai primesc cetăţenii şi să ne lase”, a spus Trăilă.

Întrebată dacă îşi reproşează ceva pentru blocarea unor programe operaţionale, Trăilă, fost preşedinte ANRMAP a spus că nu are ce să-şi reproşeze.
„Personal, nu-mi repoşez nimic”, a spus Trăilă.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat că semnalele instituţiilor internaţionale cum ar fi FMI, BERD sau Comisia Europeană privind evoluţia României sunt îngrijorătoare, arătând că FMI a avertizat că există riscul unei scăderi economice de cinci procente şi o depreciere a monedei naţionale de 15 la sută până la sfârşitul anului, iar BERD anticipează o creştere economică sub un procent de 0,8-0,5 la sută, iar aşteptările BNR sunt ca şomajul să crească şi tototdată şi o creştere a preţurilor a produselor alimentare.

Sulfina Barbu a arătat că aceste semnale sunt ignorate de actualii guvernanţi şi nimeni de la Guvern nu vorbeşte şi nu explică ce măsuri vor fi adoptate.

„Ne aflăm într-un moment electoral mult prea dificil ca să transformăm Palatul Victoria în stadion electoral. Reiterez că dacă pleaca în campanie Ponta cu cei 17 miniştri, să lase oameni responsabili în locul lor. Stabilitatea ţării e pusă în pericol. Dacă nu ar fi atât de gravă situaţia, am spune că slavă Domnului că nu stau ca să facă prostii, dar trebuie miniştri care să lucreze 24 de ore din 24 de ore şi să ia măsuri”, a spus Barbu.

Ea a mai declarat că actualii guvernanţi nu au creat nici măcar un singur loc de muncă şi a estimat că aproximativ 20.000 de locuri de muncă au fost pierdute de când USL a preluat guvernarea.

Liderii femeilor din PDL au participat la Suceava la lansarea candidaturilor femeilor democrat liberale din zona Moldovei şi a unui proiect OFPDL de promovare a costumului popular atât la nivel naţional cât şi european intitulat „Din lada de zestre”.

loading...