USL Suceava si-a depus la BEJ candidaturile pentru Parlamentul Romaniei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei senatori şi şapte deputaţi. Aceasta este ţinta electorală a USL Suceava, care a înregistrat, luni, la Biroul Electoral Judeţean Suceava candidaturile pentru Parlamentul României.

Astfel, pentru cele patru colegii uninominale pentru Senat, USL Suceava îi propune pe vicepreşedintele filialei PSD Neculai Bereanu, pe medicul Tiberius Brădăţan, consilier local PSD Suceava, pe preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, şi pe prim-vicepreşedintele PC Suceava, avocatul Mihai Neagu.

În cele zece colegii de deputat, vor candida din partea USL liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, preşedintele PC Suceava, avocatul Paul Rusu, deputatul PSD Eugen Uricec, deputatul PSD Ioan Stan, senatorul PSD Gavril Mîrza, liberalul Constantin Galan, om de afaceri din Rădăuţi, preşedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, deputatul PSD Eugen Bejinariu, deputatul PNL Dumitru Pardău şi liderul studenţilor liberali Radu Surugiu.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, preşedinte al CJ Suceava, a declarat într-o conferinţă de presă organizată împreună cu candidaţii, că USL Suceava propune o echipă complexă, echilibrată care va fi şi echipa câştigătoare, ţinta electorală fiind obţinerea a trei mandate de senator şi şapte de deputaţi.

El a menţionat că este convins că fiecare candidat are şanse reale de a câştiga colegiul obţinând peste 50 la sută din voturi. „Schimbarea trebuie să meargă până la capăt”, a spus Nechifor, care a subliniat că USL are soluţiile pentru România.

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, candidat pentru funcţia de deputat a spus că USL va trebui să demonstreze că este o forţă capabilă să facă faţă unei provocări electorale şi administrative. El a arătat că sucevenii vor respecta o dorinţă majoritară, ca USL să ajungă la guvernare subliniind că România are nevoie de linişte, de un Parlament puternic cu un prim ministru şi o echipă guvernamentală care să ducă mai departe visul românilor.

Prim vicepreşedintele PC Suceava, Mihai Neagu, a spus că în prezent nu se poate vorbi doar de o luptă electorală, pentru că preşedintele Traian Băsescu nu mai luptă politic ci, închis în cazemate, duce o luptă de gherilă împotriva propriului popor. „Ţara va trebui reaşezată pe soclul democraţiei”, a spus Neagu care a adăugat că este important ca acţiunile duşmănoase la adresa poporului să nu se mai repete.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu a declarat că va reprezenta cu cinste în Parlament electoratul din colegiul său. “Candidez pentru ca oamenii care şi-au pus nădejdea în USL să aibă un reprezentant în Parlament”, a spus Donţu.

La rândul său, vicepreşedintele PSD Suceava, Neculai Bereanu, a spus că va reprezenta cu demnitate colegiul său din zona de munte a judeţului. „Cunosc problemele din colegiu şi avem nevoie de un Parlament puternic pentru a le putea rezolva”, a spus Bereanu.

Liderul PC Suceava, Paul Rusu, a declarat la rândul său, că şi-a depus candidatura pentru a câştiga alegerile. „Vom lupta până la capăt şi nu vom precupeţi niciun efort pentru asta”, a spus Rusu care a menţionat că va participa în campanie alături de candidatul al Senat, medicul Tiberius Brădăţan.

Deputatul Dumitru Pardău a subliniat că s-a întors acasă în PNL şi îşi doreşte ca echipa USL să câştige alegerile din judeţ şi USL cele la nivelul ţării. “Îmi doresc ca echipa USL să căştige alegerile în judeţ, iar echipele USL din ţară să le câştige la nivel naţional”, a spus Pardău.

Senatorul Gavril Mîrza, care candidează pentru funcţia de deputat din zona Cajvana-Cacica, a spus că dorinţa majorităţii populaţiei este ca noul Parlament majoritar USL să îndrepte nedreptăţile PDL şi să adopte legi care să stimuleze agenţii economici şi să creeze locuri de muncă.

Deputatul PSD Eugen Uricec a spus, la rândul său, că echipa USL Suceava este câştigătoare şi că va face astfel încât Suceava să aibă un traseu economic şi social cu faţa îndreptată spre cetăţeni şi spre firmele din judeţ.


Intră acum și în grupul de