A scapat cu viata dupa ce s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un botoşănean de 47 de ani a scăpat cu viaţă, duminică, în jurul prânzului, după ce maşina la volanul căreia se afla s-a izbit violent de un arbore de pe marginea drumului.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe DN 17A, în afara localităţii Sadova, când botoşăneanul, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă izbindu-se frontal într-un arbore aflat pe partea dreaptă a drumului, având în vedere direcţia sa de mers.

După producerea incidentului rutier, la faţa locului s-a prezentat atât un echipaj de poliţie cât şi modulul de descarcerare, format din două autospeciale de intervenţie încadrate cu un ofiţer şi şapte subofiţeri, din cadrul Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc.

Din fericire pompierii militari au constatat că în autoturismul care intrase în coliziune cu copacul victima nu era încarcerată astfel că i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la faţa locului iar apoi ambulanţa SMURD deplasată la locul intervenţiei a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de