Copil de 9 ani din Zvoristea, talharit de doi tineri, in zona pietei din George Enescu


Intră acum și în grupul de

Un băiat de nouă ani din localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava, a fost pe parcursul zilei de duminică victima unei tâlhării.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 15:00, pe când copilul se afla împreună cu bunica sa în apropierea Pieţei agroalimentare din cartierul George Enescu al municipiului reşedinţă de judeţ.

Într-un moment de neatenţie, pe când băiatul ţinea un telefon în mână, s-au apropiat de el doi tineri necunoscuţi care i-au smuls aparatul şi au dispărut în fugă printre blocurile din apropiere. La distanţă de doar câteva minute de la comiterea faptei, femeia a observat o patrulă mixtă poliție-jandarmi aflată în exerciţiul funcţiunii.

„În baza celor sesizate patrula de siguranţă publică a procedat la efectuarea de verificări, iar în urma activităţilor desfăşurate au identificat suspecţii de comiterea furtului ca fiind doi adolescenţi de 15 şi respectiv 16 ani, ambii din municipiul Suceava şi au reuşit să recupereze telefonul mobil, în valoare de 600 de lei”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”.


Intră acum și în grupul de