Doi elevi ai Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi Falticeni au participat la Campionatul de ping-pong de la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Un subofiţer şi doi elevi jandarmi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni au participat în perioada 27-28 octombrie 2012, la Campionatul de ping-pong organizat de Galleria Mall Suceava, informează într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al instituţiei fălticenene, cpt. Irina Airinei.

Potrivit acesteia, elevii din anul II, Adam Mihail şi Ionuţ Petrică au fost însoţiţi de plutonierul adjutant Nelu Aldea, un pasionat al tenisului de masă. Competiţia a constituit un prilej de antrenament pentru competiţiile ulterioare, organizate atât în cadrul şcolii, cât şi de alte instituţii de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În document se mai arată că, cadre şi elevi jandarmi au participat joi, 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, la ceremonia militară şi religioasă organizată în Piaţa Tricolorului de Centrul Militar Judeţean Suceava în colaborare cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul apărării naţionale.

„Elevii jandarmi au făcut parte din detaşamentul de onoare alături de militari ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, ai Batalionului 17 Vânători de Munte << Dragoş Vodă >> Vatra Dornei, ai Colegiului Militar Liceal << Ştefan cel Mare >> Câmpulung Moldovenesc, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă << Bucovina >> Suceava”, menţionează Airinei în comunicat.


Intră acum și în grupul de