Deputatul Ioan Balan, increzator ca ARD va obtine la Suceava cinci deputati si doi senatori


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al Organizației Județene Suceva a PDL, deputatul Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul 2 pentru Camera Deputaților, a declarat că în urma discuțiilor pe care le-a avut în teritoriu cu cetăţenii, a tras concluzia că oamenii au văzut pozitiv cei patru ani de guvernare județeană PDL, guvernare care a schimbat în bine fața județului. ”Asta ne face să sperăm că vom obține la alegerile parlamentare cinci deputați și doi senatori”, a spus Ioan Bălan.

El a ţinut să sublinieze că ARD Suceava intră în bătălia electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu candidați valoroși, cu potențial de câștig în toate cele 14 colegii uninominale din județ, 10 pentru Camera Deputaților și 4 pentru Senat.

Potrivit secretarului general al PDL Suceava, campania electorală a ARD Suceava se va desfășura pe două paliere, unul general la nivelul întregului județ, și altul punctual pe colegii întrucât fiecare colegiu are particularitățile lui. ”Acolo unde candidează parlamentari în funcție, aceștia vor trebui ca mai întâi să se << descarce de gestiune >>, adică să arate ce au făcut în acest mandat, după care să spună ce propun alegătorilor pentru următorul mandat. Avem și câteva situații inedite în care candidați de-ai noștri se confruntă cu foști candidați de-ai noștri, însă sper ca cetățenii să aleagă originalul”, a afirmat Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de