Acasă Politica Alexandru Baisanu: “Alegerile parlamentare din luna decembrie vor fi cele mai importante...

Alexandru Baisanu: “Alegerile parlamentare din luna decembrie vor fi cele mai importante din ultimii 15 ani” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pregătindu-se pentru demararea campaniei electorale premergătoare alegerilor parlamentare ce vor avea loc pe data de 9 decembrie, Alexandru Băişanu, care candidează pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 1 Suceava, a declarat că “acestea vor fi cele mai importante alegeri generale pe care România le-a avut în utlimii 15 ani”.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, liderul liberalilor suceveni a mai afirmat că la ora actuală România se află, după patru ani de conducere portocalie, “pe muchie de cuţit între a mai exista din punct de vedere economic şi social şi a nu mai exista”.



“Ceea ce au făcut PDL-iştii, oamenii lui Traian Băsescu, a dus la o sărăcire a oamenilor tot mai accentuată, o reducere la maxim a locurilor de muncă şi existenţa unei birocraţii şi a unei justiţii îndoielnice”, a afirmat Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a mai adăugat că rezultatele unor sondaje făcute recent de PDL care circulă pe sub mână şi în posesia cărora au intrat şi liberalii arată că PDL-istii se află la sub 20% din sufragiile pe care le-ar putea obţine din partea populaţiei.

Alexandru Băişanu, care în momentul de faţă deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, se aşteaptă la o campanie electorală deosebit de grea “simţind deja veninul portocaliilor, dar nu va răspunde sub nici o formă la provocările şi atacurile acestora”.

Băişanu îşi va lansa oficial candidatura sâmbătă. 10 noiembrie. la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version