Flutur: „Voi coordona la Suceava echipa de campanie a ARD” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Campania electorală a Alianţei România Dreaptă (ARD) la nivelul judeţului Suceava va fi coordonată de liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care a anunţat, miercuri, că toţi candidaţii ARD din judeţ au intrat „în linie dreaptă” pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

În cadrul conferinţei de presă organizată după şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL, Flutur a declarat că a fost discutată strategia de campanie şi că el va coordona echipa de campanie ARD în judeţul Suceava. El a subliniat că după şase luni de guvernare Ponta-Antonescu, ţara este blocată atât în ceea ce priveşte investiţiile, dezvoltarea, dar şi în relaţiile cu UE şi SUA.

Flutur a mai spus că după şase luni de guvernare socialistă în buzunarul unei familii din România intră cu o sută de lei mai puţin în fiecare lună, deşi USL a promis creşterea salariilor. El a arătat că oferta ARD prevede bunăstarea oamenilor prin dezvoltare economică şi creşterea confortului populaţiei prin modernizarea serviciilor şi utilităţilor, prin creştere economică şi creşterea veniturilor populaţiei. „Avem trei piloni importanţi. Economia, justiţia şi educaţia”, a spus Flutur.

El a mai declarat că în ceea ce priveşte Suceava, aceasta trebuie să devină capitală de regiune, să devină pol de dezvoltare economică. „Cred că Suceava, în patru ani sub mandatul nostru, poate arăta multe lucruri concrete şi investiţii care s-au făcut. Dacă vrem să vină fonduri masive, pentru că e nevoie, va trebui să ne luptăm să devenim capitală de regiune. Interesul mediului de afaceri e ca Suceava să devină un pol de dezvoltare economică. Merităm lucrul acesta. Va trebui să ne luptăm şi să promovăm asta”, a spus Gheorghe Flutur.

El consideră că Bucovina va trebui scoasă din izolare şi să se vorbească mai mult despre valorile, tradiţiile şi resursele zonei. Gheorghe Flutur a mai spus că este amărât că la Târgul Indagra-2012 nu a existat nici un stand cu produsele din Bucovina.


Intră acum și în grupul de