Consilierii judeteni ai PDL Suceava pregatesc amendamentele pentru sedinta de CJ de vineri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aleşii democrat-liberali judeţeni se pregătesc să vină cu o mulţime de amendamente în cadrul şedinţei CJ Suceava de vineri. Consilierii judeţeni suceveni se vor reuni în şedinţă extraordinară pentru a repartiza unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ o serie de fonduri venite din fondul de rezervă al primului-ministru.

„Vreau să cred că nu este o împărţire electorală pe ochi frumoşi, doar pentru că vin alegerile în 9 decembrie”, a declarat pe parcursul zilei de joi fostul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru un fotoliu de senator pe Colegiul 2.

Gheorghe Flutur a mai spus că în acest sens va avea o întrunire cu consilierii democrat-liberali pentru a analiza situaţia existentă la ora actuală în judeţ şi vor fi pregătite amendamentele necesare pentru o împărţire echitabilă a banilor. „Cer conducerii CJ Suceava alocarea de fonduri pentru terminarea Centrului Cultural Bucovina, investiţie demarată în timpul mandatului meu şi să nu fie uitate priorităţile localităţilor Ciprian Porumbescu, Cajvana, Pătrăuţi, Mitocu Dragomirnei, Bosanci sau Ipoteşti pentru plata arieratelor aşa cum au declarat cei care conduc astăzi destinele judeţului nostru”, a mai adăugat candidatul ARD pentru Senatul României.


Intră acum și în grupul de