Flutur: „Ii intreb pe cei din USL Suceava de ce judetul Suceava e vitregit de ceea ce are?” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru Senat pe Colegiul 2, s-a arătat îngrijorat şi preocupat de modul în care actuala conducere USL a judeţului Suceava înţelege să apere interesele acestui judeţ.

El a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, în ultima şedinţă, Guvernul a desfiinţat Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Suceava, înfiinţat în 2005 şi care avea arondate judeţele Bacău, Iaşi, Neamţ, Botoşani şi Suceava şi a înfiinţat ITRSV Iaşi care are arondate, pe lângă cele cinci judeţe şi judeţul Vaslui. „Îi întreb pe cei din USL Suceava de ce judeţul Suceava e vitregit de ceea ce are? Patruzeci la sută din pădurile din Regiunea Nord Est sunt la Suceava şi sediul ITRSV pleacă la Iaşi, un judeţ unde sunt doar 90.000 de hectare de pădure”, a spus Flutur.

El a cerut liderilor USL Suceava să se trezească până când nu e prea târziu. „Bucăţică cu bucăţică, autorităţile sunt transferate de la Suceava. În acest ritm Suceava va rămâne un oraş ca Dorohoi, fără instituţii şi fără personalitate juridică. Îmi exprim dezacordul cu asemenea hotărâri”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de